Collecten 2023

Om het collecteren zo eenvoudig mogelijk te maken is er is vanaf nu een pagina op de website gemaakt, speciaal voor collecten. U vindt die pagina door naar doopsgezinden.nl te gaan en dan rechtsboven op de blauwe knop ‘collecte’ te klikken. Op die pagina staan alle collectedoelen van dit jaar, met een uitgebreide omschrijving van die verschillende doelen. U kunt via die pagina doneren door geld over te maken naar het in de omschrijving genoemde rekeningnummer (zoals u gewend bent) of via een QR-code. Deze QR-code scant u met de foto-app van uw telefoon.

Als uw e-mailadres bekend is bij de ADS krijgt u een persoonlijk betaallink (als vervanging van de collectebrief) in uw mail. Vindt u dat handig voor een volgende keer, geef uw e-mailadres dan door aan de ADS via deze link.

Verder verschijnt er in elk nummer van het magazine een overzicht van de collectedoelen voor de komende maanden met een korte omschrijving. Ook via die papieren pagina u direct doneren via het scannen van een QR-code of door geld over te maken naar het aangegeven rekeningnummer.

We werken voor het digitaal collecteren samen met KerkAccept. KerkAccept is de merknaam van Hagru, de makers van Scipio, ons ledenadministratiepakket. Hagru is een partij die dit voor heel veel andere kerkgenootschappen ook doet. Dus KerkAccept is een betrouwbare partij en de mails hierover en hiervan horen bij het proces.

De eerste mail voor de collecte van februari ontvangt u vanaf 7 februari.

Collecten 2023

collectenpagina